Hanssondk.com

Indkøbskurv

Kurven er tom
GÅ TIL KASSEN
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3
Dansk English

Varesortiment

Husk - du kan udskrive sorts- og bestillingslister under Kundeservice.

Vision


Vi vil gerne være med til at gøre verden lidt grønnere og meget kønnere at leve i. Det lyder som et voldsomt stort og meget ambitiøst projekt – men kan vi bidrage med bare en lille del, så er noget trods alt opnået.

Vi har specialiseret os i udvikling, formidling og salg af spændende, nye plantesorter til viderekultur – sorter, der er håndplukket ikke kun for deres skønhed, men også for deres uovertrufne vækstegenskaber og deres velegnethed til det danske klima.  

Og det er derfor, vi kun fører planter af den allerhøjeste kvalitet: Vi ved, at bedre planter giver bedre resultater, både for gartneren og for forbrugeren – og vi tror på, at én god planteoplevelse giver lyst til flere. 

Vore mål er:
De bedste planter til de dygtigste gartnere.
Planter der dur for forbrugeren.
Rigtige nyheder


Ud over stiklinger og småplanter til viderekultur kan vi hos HANSSON DK også tilbyde rådgivning og bistand inden for områderne forædling, mikroformering og beskyttelse af nye sorter. Læs videre under de enkelte emner.

 

 

 

HANSSON DK - HOLMEVEJ 36 - DK-5471 SONDERSO - DENMARK - +45 6489 1902 - INFO@HANSSONDK.COM