Hanssondk.com

Indkøbskurv

Kurven er tom
GÅ TIL KASSEN
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3
Dansk English

Varesortiment

Husk - du kan udskrive sorts- og bestillingslister under Kundeservice.

Sortsbeskyttelse


Det er med planter som med så mange andre ting; det tager lang tid at udvikle originalen, men ingen tid at kopiere den. 

Hvis man som udvikler vil beskytte sine rettigheder til en given plantesort, er der kun én vej: den lange, juridiske vej omkring verdens forskellige sortsbeskyttelses-organer – som fx CPVO, der administrerer EU's sortsbeskyttelsesordning. 

Med mere end 25 års erfaring med sortsbeskyttelse, både inden for og uden for Europas grænser, kan vi hos HANSSON DK tilbyde rådgivning og bistand i alle faser af processen – lige fra de indledende ansøgninger om nyhedsregistrering, over vedligeholdelsen af sortsbeskyttelse til administrationen af licensaftaler. Og selvfølgelig med alt hvad dertil hører af håndtering af etiketter, logoer, registrerede varemærker m.m.

Så har du udviklet en ny plantesort (eller er ved at gøre det) og gerne vil sikre dig, at der ikke er andre, der løber med æren og gevinsten – så tøv ikke, men kontakt os for en uforpligtende, og naturligvis fortrolig samtale.

 


         
         
HANSSON DK - HOLMEVEJ 36 - DK-5471 SONDERSO - DENMARK - +45 6489 1902 - INFO@HANSSONDK.COM