Hanssondk.com

Indkøbskurv

Kurven er tom
GÅ TIL KASSEN
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3
Dansk English

Varesortiment

Husk - du kan udskrive sorts- og bestillingslister under Kundeservice.

SUNSATIA

- de nye Sommerfugleblomster

Sunsatia er helt nye sommerblomster. De er hybrider imellem to forskellige Nemesia arter og dermed lidt af et gennembrud i moderne planteforædling. Det bedste bevis er de store flotte blomster med fantastiske farver i et uafbrudt blomsterflor lige fra april til oktober.
Selv med store smilende blomster i stærke farver og en utrolig blomster- og vækstkraft har Sunsatia alligevel kunnet bevare de vilde Nemesia-arters oprindelige elegante og naturlige charme – og de er meget anvendelige til flere formål. Sunsatia kan plantes alene i rene eller i blandede farver, eller de kan kombineres med andre planter. Sunsatia planterne vil legende og let blande sig med de andre vækster og vise deres glade og friske blomster.
Sunsatia er måske den vigtigste nyskabelse i planteverdenen i dette årti - men prøv den selv !
De opretvoksende sorter (f.eks. Blackberry, Mango, Karoo Blue m.fl.) er velegnede til krukker, eller udplantet i bede, mange af dem har endda en dejlig duft.
De mere hængende sorter (som f.eks. Granada, Pomelo, Kumquat m.fl.) danner i de rette omgivelser en næsten kugleformet blomstermasse. De er fortrinlige til ampler og hængende haver, men kan også bruges i krukker og i altankasser.


HANSSON DK - HOLMEVEJ 36 - DK-5471 SONDERSO - DENMARK - +45 6489 1902 - INFO@HANSSONDK.COM